Totul a început cu un telefon de la Diana Mihalcea. Mai apoi, a continuat cu puțină panică, urmată de puțin mai multă panică, ceva exerciții de respirație, o sesiune de curățenie și cosmetizare florilor din atelierul nostru, câteva sacouri încercate, puțin fond de ten and we’re on air, baby!

Atelierul de flori Tulip a fost punctul central al emisiunii Recrutat în Iași de luni, 23 septembrie. Am vorbit cu mare drag despre ceea ce facem aici; despre florile noastre, despre clienții noștri și despre toate detaliile care fac din Tulip o florărie specială, cu ceva în plus față de ceea ce te-ai aștepta să găsești într-un loc de acest tip.

Am vorbit despre accesoriile noastre și despre decorațiunile vintage aduse de prin diverse părți ale țării și chiar și din afara țării, despre preferințele clienților noștri, despre buchete de flori deosebite și, în general, despre tot ceea ce facem noi frumos, zi de zi.

Și, nu în ultimul rând, am vorbit despre cum se poate amenaja o florărie în timp record și fără prea mult ajutor pentru ca, la final, toată lumea să fie surprinsă plăcut.

A fost o emisiune plină de emoții pentru că a fost despre un proiect de suflet. Vă lăsăm să o urmăriți și să ne spuneți părerea voastră!