Tulip a fost, până de curând, un atelier de flori virtual, un magazin online cu suprize parfumate și colorate, în care se găsea câte o floare pentru orice tip de personalitate. Începând de vinerea trecută, Tulip și-a deschis larg ușile cu perdeluțe crem, așteptându-și vizitatorii într-un spațiu drăguț și cochet. Mai exact, ne puteți găsi în Iași, pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 67, laterala Casa Cărții, înspre Moldova Mall.

flori iasi

De-a lungul timpului, aproape de fiecare dată când ajungeam cu buchetul de flori la destinație, eram întrebați unde putem fi găsiți iar răspunsul nostru îi uimea pe clienți, determinându-i să ne încurajeze să ne deschidem o florărie pe care să o viziteze, după pofta inimii. Mărturisim că am avut puține emoții înainte să ne hotărâm să facem acest pas, însă entuziasmul și energia pe care o simțim acum, după ce pasul a fost făcut, ne fac să spunem că a fost o decizie bună.

În atelierul nostru găsești tot felul de flori pe care le putem îmbina în fel și chip, în buchete mai mari sau mai mici, mai colorate sau de o singură culoare, cu flori elegante sau mai jucăușe, în ambalaje simple sau mai deosebite. Tulip te va întâmpina în fiecare zi cu miros proaspăt de flori și cu un zâmbet cald și, dacă vrei, poate fi locul în care să-ți tragi sufletul după o zi lungă sau chiar locul în care să evadezi în pauza de prânz, pentru o gură proaspătă de aer.

Florile noastre așteaptă cuminți în găletușe, fiecare cu personalitatea și cu povestea ei, abia așteptând să ajungă la tine pe noptieră sau pe birou, chiar în fața laptopului, și să-ți facă ziua mai frumoasă. Florilor noastre le place să fie admirate și, de aceea, nu se vor supăra dacă vei trece pe la noi doar pentru a te umple de energie doar uitându-te la ele; florile se bucură sincer, de fiecare dată când te văd.

Vineri a fost marea deschidere. Ne-am bucurat, alături de prieteni, de atelierul de flori proaspăt deschis și am împrăștiat energie și voie bună în jurul Tulip. Desigur, am reușit să trecem cu brio peste momentele în care parcă nu mai terminam de montat tapetul, de pus perdelele sau de aranjat mobilierul. Toate acestea par niște detalii micuțe, atunci când vezi care este rezultatul final.

Începând din data de 28 iunie, te așteptăm să ne vizitezi atelierul de flori și să te bucuri de surprizele colorate, așezate acolo special pentru tine. Ne găsești în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul 08:30-19:30, sâmbătă, în intervalul 09:30-18:00 și duminică, între 10:00 și 16:00.

Desigur, dacă îți este mai ușor, te așteptăm în continuare să-ți alegi florile preferate de pe site-ul nostru și să faci o comandă online. Alege tu varianta preferată însă, orice variantă ai alege, te invităm să treci măcar o dată pe la Tulip și să ne spui dacă îți place, ce tipuri de flori vrei să mai aducem, ce ambalaje îți plac mai mult și ce ai mai vrea să vezi în atelierul nostru. Orice sugestie este binevenită!

Te așteptăm cu drag la noi!